Trener Partizana razočaran partijom svog tima protiv Ukrajinaca: Nismo sposobni da igramo u Evropi 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Trener Partizana Aleksandar Stanojević rekao je posle revanš utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona u kojoj su crno-beli izgubili (3:0) od kijevskog Dinama, da njegov tim nije dovoljno kvalitetan za nastupanje u evropskim takmičenjima

„Ne možete da kažete da je bilo ičega dobro. Ušli smo više puta u protivničku trećinu terena nego što je to bilo u prvoj utakmici. Ničim drugim ne možemo da se pohvalimo. Ostalo je bilo loše, jednostavno su druga brzina u odnosu na nas”, rekao je trener crno-belih, a zatim dodao:

“Mi smo jedna spora ekipa, koja teško može da prati ovaj ritam. To sam znao i na početku. Jednostavno moramo da menjamo igrače, promenimo dosta stvari jer u Evropi ne možemo da igramo sa ovom brzinom, kvalitetima, karakteristikama“, rekao je Stanojević za TV „Arena sport“.

Partizana se u okviru trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope sastaje sa švajcarskim Luganom, a prvi meč je 8. avgusta.

„Moramo da razmišljamo o nama. Nismo sposobni da igramo Evropu u ovom trenutku. Moramo da se pojačamo, da promenimo dosta igrača. Pokazali su u prošlosti da nisu mogli da urade nešto u Evropi, mi sada nismo uspeli. Moramo da menjamo. Ne možemo sa istim ljudima da radimo nešto što nije uspelo do sada“, dodao je Stanojević.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari