Patrijarh Porfirije prisustvovaće sahrani Siniše Mihajlovića u Rimu

Ostavite komentar


  1. Ово је скандал за Српску Православну цркву. За Патријарха је најбоље да се замонаши и оде на Свету Гору. До сада је био послушан потрчко Вучића, сада се пребацује и на спорт. У Србији не улазим више у цркву !

  2. Uz duzno postovanje prema legendi naseg fudbala, Sinisi Mihailovicu, ali zar mu nie bi bilo bolje da je patrujarh prisustvovao sa svojim narodom na Kosovu koji se smrzavaju i cekaju ishod svega.

  3. Ide li da prisustvuje da bi bio vidjen, ili ide da cinodejstvuje.Ili jos tacnije.Ide li kao svestenik da sluzi opelo ili da se slika,?

  4. Beogradjanin-Istrijan-Schwabenländle, sumnjam da si i do sada ulazio u crkvu. Crkveni čovek ne daje takve komentare. I otkud sebi daješ za pravo šta će i kako da radi svoj posao. Otkud mržnja u tebi?

  5. pretera ga porfirije, ponasa se kao politicar.
    vec sam pisala komentar, bolje da ode na sahranu kad pogine 4 mladica ili porodica sa decom, mozda bi bilo efekta, kad drzava i policija ne prefuzuma nista da se stradanje zaustavi

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. i 20. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.