Paunović: Atmosfera u Redingu je od početka negativna 1EPA/Ben Campbell

Reding se bori za opstanak u Čempionšipu, u seriji je loših rezultata, navijači su kivni i traže promene, dok uprava grca u finansijskim problemima. Veljko Paunović, srpski stručnjak i menadžer ekipe, prvi je na udaru u okolnostima kada klub nije bio u stanju da dovede adekvatna pojačanja kojima bi se nekako iznivelisalo minus 6 bodova na startu takmičarske godine.

Remijem sa Piterborom (0:0), Rednig je prekinuo seriju od osam poraza. Time je zadržao poziciju iznad zone ispadanja, međutim, atmosfera nije poboljšana, naprotiv.

Navijači su posle meča želeli da porazgovaraju sa Paunovićem, ali srpski stručnjak nije hteo da mu „očitaju bukvicu“.

Oni najekstreminiji, usredsredili su svoj bes na klupski autobus po završetku utakmice, što je navelo srpskog stručnjaka da javnosti predstavi deo problema sa kojima se čitav tim suočava.

„Od prvog dana smo se nosili sa poteškoćama. Negativna energija oko kluba je očigledna, na stranu rezultati koje ostvarujemo. I pre nego što je počela sezona rečeno mi je da će preda mnom biti teška godina, da sam tu da pomognem timu i nastavim projekat… Bio sam oduševljen što ću raditi znajući da me ne očekuje nimalo lak zadatak, rekao je Paunović i dodao:

“Dajem sve od sebe. Tim se skupio, zbili smo redove i konačno zaustavili dug niz poraza. To je ono što je pozitivno. Potrebni su na zajedništvo, jedinstvo i podrška“, naveo je Paunović.

Srpski stručnjak nije želeo da se bavi reakcijama navijača Redinga, koji su sve nervozniji kako vreme prolazi i isključivo usredsređeni da Paunoviću vide leđa.

„Svi smo frustrirani, ali nemam komentar na proteste navijača“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari