Pešić ponosan, ali i sa gorčinom: Ljut sam jer nismo dobili respekt sudija, ne samo na ovoj utakmici…

Ostavite komentar


  1. Samo jedna mala opaska selektore – jesu li u sportu dozvoljeni (i mogući) preokreti. Previđate da je ista situacija bila samo utakmicu ranije, kada ste nadoknadili i nadmašili još veći zaostatak protiv Australije.

  2. Svaka cast I igracima I Pesicu na taktici Ali ne mogu da shvatim da Aleksa u poslednjoj cetvrtini igra na samom kraju minut vremena. Toliko od mene kao navijaca Zvezde

  3. Aleksa Avramović igrao odlično prvo poluvreme, a u drugom 1 minut. Zašto selektor forsira Micića po svaku cenu? Aleksa je ta sveža energija koja nam je falila za koševe na kraju utakmice.

  4. Nemojte toliko biti ljuti na sudije,vec na igrace ,sto su zurili na kos,valjda je radila sujeta za dokazivanjem umesto da je bilo timskog rada vise,da su dodavali loptu Jokicu pobedili bi ih sa 20 razlike

  5. Nije poraz. Ceo tim je pokazao borbenost i sportski duh, dali su vrhunsku partiju. Rezultat jeste na strani amerikanaca ali tek na kraju. Bravo i hvala.

  6. Ajde Pesicu ne lupaj, bila je odlicna utakmica , malo je falilo. Suđenje odlicno sa par nebitnih gresaka

  7. Zanimljivo kako se na portalu Slobodne Bosne, partnerskom portalu Danasa ispo vesti o ovoj utamici, sasvim slobodno i bez problema objavljuju „komentari“ u kojima se Srbi nazivaju „majmunima“…

  8. Bože, daj nam snage da osvojimo bronzanu medalju!!!❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ps. Piroćancu veliki pozdrav iz Leskovac!

  9. Tako je Selektore, „kopackama u stomak“ i „bacanje na glavu“. A, za SVE – pogledajte izjavu Stiva Kera, gospodin i sportist (Srbija je bila brilijantna!!!). Jedan je Duda Ivkovic

  10. Бројао сам колико пута су нам судије украле лопту током меча.Најмање 3-4 напада.При томе, „господа“ игноришу захтјев за видео провјеру, јер ће се установити да краду.На шта је спао амерички „Дрим тим“ кад је једва побиједио уз немали помоћ судија.?

  11. Sudija iz Paname. Ko zna ista o sportu, dovoljno (jer on o kosarci dokazano ne zna!).

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.