Piksi: Da se izljubimo – možda ćete imati drugog selektora

Ostavite komentar


  1. Piksi moze da ima najbolje rezultate a sve zavisi na zalost od politike a igra je odavno pocela izborom Dzajicevog pomocnika ili zamenika sta vec, koji fakticki vodi FSS, zalosno, ali izgleda da se navikavamo na svim nivoima. Blago nama. Napredno. Ziveli

  2. Драги Пикси, био си ми идол док сам играо фудбал и држао сам твоју слику на зиду. Скинуо сам је прошле године после Светског првенства. Не радиш добро оно за шта си плаћен, упорно гураш исте играче а добар део њих нема квалитет за репрезентацију. Не доносиш добре одлуке на терену и мислим да не треба више да будеш селектор. Пошто сам и сам тренер, био сам на прошлој утакмици против Мађарске где је дошло 5000-10000 дечака да подржи екипу..после утакмице само пар њих је дошло до деце и дали су им дресове а остали ништа. Где си био и где си гледао? Пре неки дан изјавиш да на тој утакмици нисте имали подршку..срамота.

  3. Da ste pametni pa to i da uradite. Da bežite od ovih ,,stručnjaka“ oko Vas(mislim na FSS)

  4. Nije problem u Stojkoviću, mnogo je dublje prirode. Pojednostavljeno „riba smrdi od glave“ odnosno odavno politizovanog pa kriminalizovanog FSS. Ako se to leglo mešetara i nesposobnjakovića ne transformiše u ozbiljnu sportsku instituciju nema pomoći ni od Murinja lično.

  5. Pikse, bilo bi veće vajde da obuješ kopačke i zaigraš, bio bi bolji od polovine na terenu, a na selektorsku stolicu bi možda seo neko ko se razume u taj posao. Naravno, niti ćeš ti u kopačke, niti će neko da dovede trenera koji se razume u posao i pusti da ga radi. A, izgubiš li od Bugari, Pasi Poljana sa svom okolinom ti neće u životu oprostiti..

  6. Sta da se ljube sta da trazimo na Evropskom prvenstvu kad ni Madare nemozemo da pobedimo …

  7. Smatram da je bio neverovatan igrač i razumem šta hoće da kaže.Nemamo igrače te klase,niti imamo tim.Neki nivo B klase možda.Kao trener,nije me impresionirao,ali mislim da još uči i da daje sve od sebe Jeste nadmen i sujetan,ali na sportski način.Takav je bio i kao igrač-siguran da je na terenu bolji.Ne razumem zašto ga ne pustiti da završi ciklus?Jedino što je obećao je da ćemo otići na SP,da ćemo biti u A ligi nacija i da ćemo se kvalifikovati na EP. Do sada,realno,nije izneverio.

  8. Delija sam,ali brate nisi za ovaj posao,nasa reprezentacija je rupa svi nam daju gol,znaci molim te daj otkaz,jednostavno ovo ne stima,grupa je najlaksa moguca,molim te idi,nek dovedu nekog kog ce svakog coveka postaviti tamo gde igra.Primer Gudelj cas igra sredinu cas odbranu,alooo pa ne moze tako,zna se ko sta igra,primer Vidic,Subotic,Kolarov Ivanovic,tacno se znalo koja pozicija kome pripada a ovo tvoje mesanje i na kraju nema nikog u odbrani je prava muckalica.Odlazi.Kraj

  9. Kako bi mi Srbi stalno nekog menjali. Svi se razumeju u sve, sve znamo a ovamo propadamo u svim oblastima. Nemamo mi igrače voljne da kidaju za reprezentaciju rođaci. Najmanji je problem selektora.

  10. On kao daje ostavku a mi kao u transu molimo ga da ostane. Bože, Bože zašto nas kažnjavaš.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.