Piksi o ispadanju Crvene zvezde: Prošao je srećniji tim, čestitke Dekiju i igračima 1Foto: Peđa Milosavljević /Starsport

U Crvenoj zvezdi smatraju da je Dragan Stojković Piksi direktno umešan u ovosezonsku brobu večitih rivala za šampionsku titulu u Superligi, međutim selektor Srbije, sumiranjem utisaka posle revanša crveno-belih sa Rendžersom, u osmini finala Lige Evrope, nije delovao kao osoba koja ima nešto protiv igre, rezultata i uspeha kluba u kojem se fudbalski proslavio, a imao i mandat u ulozi predsednika.

Poput većine zvezdaša, i peta Zvezdina zvezda žali za nedostatkom sreće protiv Rendžersa ali i ne krije ponos zbog načina na koji je tim Dejana Stankovića odigrao sinoćnju utakmicu.

„Velika šteta za konačni epilog. Po meni, prošao je srećniji tim. Čestitam Dekiju i igračima Zvezde na hrabroj igri, nisu zaslužili da ispadnu. Ali to je fudbal. Prva utakmica je na kraju odlučila. Nezasluženo visok poraz Zvezde. Kada čovek koji nije gledao utakmicu vidi rezultat 3:0, onda pomisli da su ih razbili. Moje skromno fudbalsko mišljenje je da je sinoćnja utakmica bila prava. Ide nam fudbal u dobrom pravcu. Promašene šanse te koštaju, moglo je da bude 2:0 do poluvremena, pa da se sve otvori do kraja. Ja sam zaista prezadovoljan kako je Zvezda odigrala. Pirova pobeda na kraju, ali je potpuno zaslužena i opet je pobeda. To je dobro za srpski fudbal, imamo čime da se ponosimo“, iskreno je delovao selektor Srbije na konferenciji upriličenoj povodom predstojećih prijateljskih mečeva sa Mađarskom i Danskom.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari