Piksi o komentarima Dušana Tadića: Ja donosim odluke, nema tu polemisanja

Ostavite komentar


  1. Sjajna igra. Pravi napadacki fudbal. Samo neka nastave tako. Mozda cak uspeju da osvtvare rezultat iz snova… Da izbore nereseno sa slovencima.

  2. koja taktika da Tadic bude rezerva, urodilo plodom, izgubili, a svi igracici govore da je falio zadnji pas, po cemu je bas Tadic genije
    Piksi se pokazao bas strucnjak

  3. a to sto mu je Mitrovic govorio kada je izlazio, to mu je dobro,
    e veliki selektore,
    Mali piksi

  4. Tadić nije trebao ni ulaziti a kamoli igrati?Usporava,razvlači igru,šepuri se po terenu,privatizuje izvodjenje svih prekida igre osim auta ali mu moraju iz auta dati loptu!
    Dali je još neko od stručnjaka,novinara,igrača izjavio da je Tadić najbolji igrač!Takvom izjavom bi trebao biti udaljen(izbačen iz ekipe!

  5. Sve je bilo kako treba u drugom poluvremenu, Pixi zna šta radi, nedostaje nam Grujić, Mladici sa Novog Zelanda su O.K.,treba ce nam poluga Maksimović-Milinković i Jović i Vlahović i Mitrović protiv Sovenaca i Danaca.Posle sezone mora im Pixi smanjiti minutažu i „Maerstru“Tadiću, bitno je samo da prodjemo grupu.Napred ORLOVI ovaj tim ima kvalitet, treba nam malo sreće!!!!!!

  6. Piksi u intelektualnom smislu je nula. Neobrazovani i nekulturni covek , nebi se trebalo nalaziti na takvom mestu. Srbija zbog toga nemoze ocekivati nista osim zle krvi.

  7. … dobar je bio Tadić u Ajaksu sad nisam pratio u Fenerbahčeu ali u reprezentaciji se trudi i vratiće se u formu samo ga treba forsirati i nabiće kondiciju za dva poluvremena za godinu, dve.

  8. Stojkovic:“ Moja odluka danas je bila da dam šansu Rajkoviću da bude broj jedan“.

    A onda mu je rekao da svaki put kada ima loptu da je sutne ili sto bi se reklo djidne sto jace i sto dalje ka protivnickom golu. Pa sta bude.

  9. Mislila sam da ostavim komentar na ovaj tekst, ali kada sam pročitala komentare izčezao mi je entuzijazam. Recimo, komentator @vajo. Pitam se nekada nije li šansa za spas srpskog fudbala da se nekima zabrani da pričaju o fudbalu.

  10. A šta mislite da Vučić zalgra sa njegovim šlihtarama pa ako bi izgubili sigurno bi pobedili

  11. Prije dvije godine je bilo 0:2,a sada je bilo 0:1. Sto znaci da smo napredovali???

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.