Piksijevi “orlovi” ispod svog nivoa, norveška osveta za poraz u baražu

Ostavite komentar


  1. Ne mogu da verujem da u jednoj reprezentaciji,makar to bila i Srbija,igra neko poput Lazovica koji je u prvom poluvremenu uputio mnogo centar suteva a svi su bili ocajni i totalni promasaji.Nije bila ni jedna,makar slucajnost ili „Coravina“.Selektor je izgubljen kao „Guska u magli“.Dokle god nam je cilj odlazak na neko prvenstvo a ne osvajanje prvenstva,brukacemo se.I na ovom narednom,cim budemo igrali sa nekom iole ozbiljnijom reprezentacijom,mreza ce nam biti napunjena a selektor i ostali ce nastaviti sa istom demagogijom i svesno zavaravati sve nas.

  2. Smesna predstava,pompezne najave selektora i igraca.Od ovih tetoviranih maza ne mozes napraviti igraca da grize,iskreno i selektor je neko ko po meni nema nikakvog zrelog iskustva za velike utakmice i dela..brzo ce Katar,sve ce biti jasnije!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.