Po kom osnovu je FSS dao novac Zvezdi i Partizanu za evrolicencu?

Savez daje pozajmicu, a UEFA vraća dug

Ostavite komentar


  1. Jedino Fudbalski savez grada Kragujevca nije dobio nikakvu pomoć za klubova uz to okružni savezi podigli su cene registracija igraca, pašala i kozna kojih troškova za 100%,ovakva otimačina nije zabeležena poredjenja radi registracija igrača sa 800 dinara na 2500 dinara, kriminal nezabeležen, uništavaju nas male klubove ali polako…

  2. Gnusno je već i samo to da postoje entiteti koji se zovu „Crvena zvezda“ i „Partizan“, a da ne govorimo o tome pridruženom banditizmu, mafijaškom mešetarenju i, pride, bacanju državnih para na te dve kloake.

  3. Zasto te klubove zovete „veciti“? Beograd je pre rata imao BSK i Jugoslaviju, a ova dva „vecita“ su nastala nakon komunisticke revolucije, 1945. godine. Stvarno je bizarno.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.