Pred početak prolećnog dela Meridijan super lige rukovodstvo, stručni štab i igrači Borca slažu se da čačanskim crveno -belima predstoji izuzetno teška i do kraja neizvesna borba za opstanak. U zimskoj pauzi Borac se pojačao sa čak osam igrača, što je i jedan od razloga zbog koga u timu ne kriju optimizam pred nastavak sezone.

Pred početak prolećnog dela Meridijan super lige rukovodstvo, stručni štab i igrači Borca slažu se da čačanskim crveno -belima predstoji izuzetno teška i do kraja neizvesna borba za opstanak. U zimskoj pauzi Borac se pojačao sa čak osam igrača, što je i jedan od razloga zbog koga u timu ne kriju optimizam pred nastavak sezone. Tim Borca su napustili Majk Tamvanjera i Ivan Đoković, Nemanja Arsenijević, Miroslav Vulićević, Zoran Rendulić, Uroš Sretenović i Mladen Ristić, dok su timu pristupili Dragan Trajković (Dubočica) Rade Petrović, koji je u Čačak stigaon iz Švedske, iz novosadske Vojvodine timu su se priključili golman Đorđe Babalj, Predrag Vujović i Vojo Ubiparip, Irfan Vušljanin (OFK Beograd), Aleksandar Jeftić (Mačva), Marko Markovski (Partizan).
– Nesporno je da nas čekaju velika iskušenja. Ostalo je još malo vremena da se uigramo. Svaka utakmica biće teška. Imali smo mnogo kikseva u prvom delu prvenstva, tako da u prolećnom delu više nemamo prava na olako ispuštanje bodova na domaćem terenu. I rukovodstvo tima i ja očekujemo da se Borac izbori za opstanak u ligi, najavljuje početak drugog dela Meridijan super lige Radovan Ćurčić, šef stručnog štaba čačanskih crveno-belih.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari