Poketino je spreman da zauzme mesto Potera u Čelsiju 1Foto: EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Bivši menadžer Totenhema, Maurisio Poketino, spreman je da preuzme drugi londonski tim – Čelsi, u slučaju da vlasnici „plavih“ odluče da se rastane sa Grejemom Poterom.

Argentinac je bez posla od jula, kada ga je oslobodio Pari Sen Žermen, a loši rezultati Čelsija, stavili su dodatni pritisak mladog Potera. Opet, veruje se da novi predsednik kluba Tod Boli nema nameru da tako brzo otpusti bivšeg menadžera Brajtona, ali ako se kolaps ekipe nastavi, vrlo je verovatno da će Poter ranije napustiti Stamford Bridž.

Prema pisanju engleskih medija, upravni odbor Čelsija odredio je 47-godišnjaku da drastično promeni situaciju rezultatima i učinkom do kraja ovog meseca. Međutim, mogući neuspeh protiv Fulama već u četvrtak, mogao bi odmah da skrati taj rok.

Poketino i dalje ima kuću u engleskoj prestonici i u svakoj prilici se vraćao u Englesku, čak i kada je vodio PSŽ. Piše se da je spreman da odmah prihvati posao, ukoliko ga kontaktira Boli, a njegova prošlost u Totenhemu neće biti prepreka za to.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari