Poklon olimpijskom šampionu: Šta je Novak Đoković našao ispod zlatne mašne? (VIDEO) 1Foto: EPA-EFE/CAROLINE BLUMBERG

Novak Đoković obavlja poslednje pripreme za Ju-Es open, poslednji od četiri turnira za grend slem u sezoni, na koji je došao kao olimpijski šampion, a i kao prošlogodišnji prvak Flašing Medouza.

Nemački teniser Aleksandar Zverev i Danac Holger Rune su mu bili sparing-partneri, odigrao je dve egzibicije na stadionu „Artur Eš“ u jednom danu, a bio je u Njujorku i gost američko-austrijske kompanije „Hed“, čijim brendom – reketom – igra od 2009. i njim je osvojio 23 od rekordna 24 grend slem trofeja (prvenac u Australiji 2008. „vilsonom“) pa i najsjajnije olimpijsko odličje.

To u kompaniji umeju da cene.

Kada je, recimo, prošle godine trijumfovao na Rolan Garosu, poklonili su mu zlatni reket.

Ovaj put je bilo u znaku olimpijske medalje na pariskoj šljaci.

Kada je Đoković u prisustvu američke teniske legende Džona Mekinroa i predstavnika „Heda“ odvezao zlatnu mašnu, pred njim se stvorila torba sa zlatnim slovima na crnoj pozadini, s uočljivim napisom „zlatni slem“, koji ukazuje da Đoković uz trofeje sa sva četiri turnira za grend slem sada u riznici ima i olimpijsko zlato.

To nije bilo sve.

Kad je otvorio torbu, iz nje je izvukao „jezik“ na kojem je pisalo „tata je najbolji“, što je poruka kojom je ćerka Tara u gledalištu podržavala oca u olimpijskom finalu.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari