Poklon selekcije Španije kralju Felipeu VI otkriva stvarne namere Pabla Gavija 1Foto: EPA-EFE/Friedemann Vogel

Uprkos brojnim kritikama pred Svetsko prvenstvo, fudbalska reprezentacija je oduševila većinu Španaca zahvaljujući svom sjajnom debiju protiv Kostarike i zlata vrednom remiju protiv Nemačke u prva dva kola E grupe na Mundijalu u Kataru.

Tim Luisa Enrikea uspeo je da demantuje mnoge koji su sumnjali u Asturijanca i igrače koje je poveo u Katar, s obzirom na to da na spisku nije bio nekoliko igrača koji su po „ukusu“ nacije kao što su Iago Aspas, Serhio Ramos i Đerar Moreno.

Jedan od onih koji su podržavali tim u istorijskoj pobedi protiv Kostarike bio je kralj Felipe VI, koji nije želeo da propusti debi Španije na Mundijalu te je iz svečane lože bodrio sunarodnike.

Posle pobede, monarh se spustio u svlačionicu da lično čestita na uspehu igračima sa kojima se rukovao, a stručni štab je javno pohvalio.

On je priznao da dugo nije video tako spektakularan rezultat Španije.

A kao poklon dobio je Gavijev dres sa brojem 9 sa potpisima svih fudbalera.

Talentovani vezni igrač Barselone Gavi odigrao je odličnu utakmicu i sa 18 godina postao najmlađi u istoriji „crvene furije“ koji je postigao gol na Svetskom prvenstvu u dresu sa državnim grbom.

Međutim, kako španska Marka saznaje dres koji su mu dali bio je značajno manji od onog koji kralj obično nosi, a na društvenim mrežama su odmah počele spekulacije da je on zapravo namenjen njegovoj 17-godišnjoj ćerci, princezi Leonor, budući da veličina dresa definitivno nije odgovarajuća kralju Felipeu VI, a gotovo da se ni ne sumnja u to da su u taboru nacionalne selekcije slučajno toliko pogrešili sa veličinom poklona.

Kako god, madridska Marka je saznala da princeza Leonor stvarno voli igrača Barse i da čak ima fasciklu sa fotografijama 18-godišnjeg fudbalera.

Sada mnogi tamošnji mediji smatraju da je ovo način da Gavi prizna da je zaljubljen u princezu Leonor, ali će vreme pokazati da li će talentovani fudbaler tokom Mundijala u Kataru uploviti u emotivnu vezu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari