Političari nam „školuju“ fudbalske trenere

Stanojević i Stanković poslednji srpski stručnjaci opstali u evropskim klupskim takmičenjima

Ostavite komentar


  1. Kosanoviću svaka ti je na mestu.Zaista je strašno ko nam decu trenira.Pojedinim trenerima koji su zaista stručnjaci potura se noga da ne bi napredovali sa ekipama.Da ne pričamo o sudjenjima u mladjim kategorijama,gde nam deca plaču zbog nepravde.

  2. Sve tačno.Struka nam je tanka.Skoro sam imao priliku da pročitam sta se uči i radi na A licenci.Naši predavači na licencama kao da kriju šta su trendovi u Evropi(a možda i neznaju).
    Nemamo strategiju.Niko da pomene Periodizaciju,Pozicionu igru,Tranzicije,ili da se detaljno objasni metodologija(ma koja bila).A kad se krene u stručan razgovor,odmah demagogija.Nema nama u fudbalu boljitka dok struka ćuti,dok elita i fudbalska imena nam prodaju ……..

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.