Poljsku reprezentaciju na Svetsko prvenstvo ispratila dva lovca: Pogledajte kako piloti bodre svoje fudbalere (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. „Pošto je nacionalna fudbalska reprezentacija koja je letela na svetski sportski događaj bila primarna meta vojnog napada, smatralo se da je neophodno pratiti Boing 737 dok je leteo iznad Poljske“. Alo? Ima li tamo normalnih? Kakva „primarna meta“? Fudbalska reprezentacija Poljske? Ajde malo umivanja hladnom vodom, pa opet za pisaće mašine. Novinari, alo, bre!

  2. „…Pošto je nacionalna fudbalska reprezentacija koja je letela na svetski sportski događaj bila primarna meta vojnog napada, smatralo se da je neophodno pratiti Boing 737 dok je leteo iznad Poljske…“

    Šta kažu Hrvati, zli Rusi gađaju avione sa fudbalskim reprezentativcima!!! Veću glupost nisam pročitao. Ako je i od Hrvata, mnogo je.

  3. Pratili su ih samo do granice. Inače komentari na tviteru su veoma kritični a najčešće govore o „lečenju kompleksa“ „bacanju para u sred krize“ i česte opaske da će se reprezentacija „brzo vratiti kući“-

  4. @ Miron ali ruše putničke avione. Šta kažeš za malezijski avion sa 300 putnika. Ima i presuda za taj zločin. Dva rusa i jedan ukrajinac iz Dombasa. Uključi malo spravu za tazmišljanje.

  5. @Dragan, alo pala im je taketa na zemlju. A pamte i tušenje putničkog aviona, sa sve 200 i kusur putnika iznad Dombasa. Alo bre!

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.