Pomirili se Kostić i Ajntraht 1Filip Kostić foto: Srdjan StevanovicStarsportphoto ©

Delovalo je u jednom trenutku da će Ajntraht strogo kazniti Filipa Kostića zbog nepoštovanja ugovora, međutim prema poslednjim saznanjima nemačkih medija, strane su bliže pomirenju.

U jednom trenutku delovalo je da će nemački klub kazniti srpskog reprezentativca, čak se pominjala suspenzija i novčana kazna u iznosu od 100.000 evra.

Sve kao vid sankcije krilnom fudbaleru što je, navodno, odbio da trenira nezadovoljan što mu je propao transfer u Lacio.

Ipak, lokalni mediji pišu da su čelnici Ajntrahta odlučili da vrate Kostića u ekipu i to samo dan nakon što je na društvenoj mreži napisao da mu neki ljudi duguju izvinjenje.

Kostić je bio veoma ljut na upravu Ajntrahta jer je na kraju ispalo da su namerno sabotirali njegov transfer u Lacio tako što su fingirali da su Rimljani ponudu poslali na pogrešan mejl, što se na kraju ispostavilo netačnim.

Kostić je bio decidan u želji da se preseli u Rim i sarađuje sa Mauriciom Sarijem, međutim Ajntraht nikako nije pristajao na ponude manje od desetak miliona evra.

U smiraj prelaznog roka, Lacio je navodno poslao željeni iznos u ponudi, ali su u Frankfurtu tvrdili da im nikakva ponuda nije stigla na klupski mejl.

U želji da ih uveri u rešenost da se preseli u Seriju A, Kostić je u međuvremenu odbio da trenira i bude deo profesinalne ekipe, što je naljutilo upravu kluba.

Kako od transfera nije bilo ništa, strane su se našle u pat poziciji iz koje će izaći, izvesno, pomirenjem.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari