Ponižena Crvena zvezda kao „bokserska vreća“ u Mančesteru

Ostavite komentar


  1. Сва срећа па се Сити не зове по некој Београдској општини !!!!

  2. Ukoliko Crvena Zvezda bude izgubila sa 6:0, ja mislim da ce to biti odlican rezultat, obzirom da ce City igrati sa drugim ili trecim timom!

  3. Srđane sine, probudi se. Partizani, Četnici, Ustaše, Radikali, Komunisti, Socijalisti, svi su ti u Vladi, i državnoj administraciji izmešani, i zajedno slušaju Predsednika, Poglavnika, Vojvodu, Serdara, kako god hoćeš. Ovo je sine fudbal, tj. trebalo bi da bude, ali nije! Poenta je da ovaj preskupi državni projekat tone, jer je veštački, a sportski direktor više zna o pištoljima, BMW-ima, BIA, i Poršeima, nego o fudbalu. Petarda nam ne gine, svojih igrača više nemamo. Opusti se. Koprcaš se na njihovoj vatrici bez razloga!

  4. Srdjan, kao i 60 posto srba, zna gde su nelustrirani ostaci, komunoustaskih parazita i okupatora….
    Nase je da ih nerviramo, da znaju da znamo, i da nece proci bez lustracije i vracanja otetog..

  5. Nadao sam se da ce se pokvariti avion il da ce neko nevreme pa da neodu za Mancester ovako … nek pomogne bog da nebude vise od 7 razlike sve manje je ok

  6. Звезда није победила у Глазгову, било је 1:1 тамо. У Београду је било 3:0,у првој утакмици. То значи да није победила на Острву Бог зна откад.

  7. Jos samo kad bi znali odkud im tih deset miliona ,kad je apr objavio da su duzni sedamdesetpet miliona evra

  8. Ако би у фудбалу све баш било статистика,да ли би и нерешен резултат значио да је Чукарички прави такмац за Манчестер Сити?

  9. Bla bla bla bla bla…
    Obično reakcionarsko pisanje no-name autora.
    Ova je ekipa za budućnost i nijedan dovedeni igrač nije stariji od 27 godina. I ako izgubimo sa četiri razlike sutra to neće biti katastrofa.

  10. Sve dok Mrkela bude dovodio beskorisne kojih ima za jednu ekipu zvezda ce sve vise da tone pokazalo se čovek nema poma za taj posao treba ga amputirati iz zvezde u protivnom katastrofa kako nevidite

  11. Kao bivši veliki navijač Zvezde, želim nam brodolom u sudaru sa realnošću i brzu propast državnog projekta koji smo nažalost postali. Rešenje: ukinuti našu ligu na par godina, pročistiti klubove od kriminalaca, privatizovati klubove…

  12. Ма браво, какав “сјајан“ чланак овог “врхунског спортског новинара“. Овакви “спортски новинари“ некада нису могли ни шољице од кафе да перу у редакцијском клозету.

  13. Bože gospode koje lupetanje.
    Pa ne igra se tako fudbal.
    Ne zavisi ništa od jedne ili dve nevažne utakmice. Nije Bahar trener koji gubi konce posle poraza u nevažnoj utakmici. Kako možeš da pušeš o nečemu o čemu pojma nemaš.

  14. Sram vas bilo… ako ne volite Zvezdu, pišite o ljubiteljima danskih petardi i neverovatnih preokreta.

  15. Odvratan naslov ovog teksta. Zašto ponižena. Izgubiti utakmicu ne znači biti ponižen. To što igraju sa jačim protivnikom je pravo zadovoljstvo svih igrača i navijače bez obzira na rezultat. Ovo nisam očekivao od vas!

  16. Primicemo manje od 6 golova. To je uspeh. Bitno je da nisi mnogo jaci od Vozdovca i Cukarickog.

  17. Zvezdaš sam i pratim zvezdu od 1984 godine i vreme je da se i Zvezda i partizan totalno izbrišu sa svih papira jer su problem i za drzavu i narod i njihovim gašenjem spasiće se sport u Srbiji.
    Milojević prošle fud.sezone osvoji duplu krunu i uvede zvezdu u ligu šampiona i oteraju daju mu otkaz? Strašno i što je najgore, dovedu za trenera jednog običnog trgovca-švercera kojem opet komanduje klan/vrhuška Srbije,strašno

  18. Kako ste jadni… Jadan tekst, jadni komentari. Nesrećni ljudi, verujem. Uživajte, imamo predstavnika u LS. Ja sam ponosan što sam Srbin, budite i vi, jadnici!

  19. Najvijam za Partizan, ali ovaj tekst doslovno deluje kao izjava Ukrajinskog portparola protiv delovanja ruskog agresora. Srbinu ne treba neprijatelj, dovoljni smo sami sebi da zapržimo svaku čorbu.

  20. Zašto takav naslov? Zvezda je odigrala muški i po meni sasvim korektno sobzirom protiv koga je igrala a to je zvanično još uvek zvanično evropski šampion. Biće to sigurno bolje protiv Lajpciga i Yang Bojsa. A svi vi grobarčići možete samo da plačete. Ovo kako preokrećete utakmice penalima u super ligi je sramota.

  21. Znam da imate sukob sa Tvorzom,ni ja ga ne podnosim,ali naslov je bas jadan. Pretvarate se u zute strane…valjda krenuli putem Nove S koja juri frekvenciji sa Rastom i Natasom Bekvalac.

  22. Ne vidim zbog čega je Zvezda ponižena. Ekipa se borila lavovski! Svaka čast momci, samo nastavite tako!

  23. najzad jedna zdravo razumska i realna analiza, kada citas pojedine naslove imas utisak da je zvezda jaca od Gilgamesa !

  24. Sta bi strucnjaci za sve i svasta…u kometarima potop 6:0 7:0 politika drzavni projekti i ostala masta…hhah kakvi ste likovi, ispratite nesto bez da se u to najbolje razumete

  25. iako se u ponecemu slažem sa autorom ipak ne razumem zašto ste uzeli čoveka koji isključivo pljuje naši sportisti bilo daje košarka ili fudbal ili bilo šta

  26. Kakav jadno glup naslov..niko se ne oseca ponižen.Naprotiv,ponosni smo..govorim u ime pravih Delija.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.