Ponovo će biti "vruće leto" u reprezentaciji Srbije: Radonjić ne želi da igra za selektora Piksija 1foto:Starsport

Dragan Stojković tvrdi da je ambijent u reprezentaciji mnogo bolji nego pred Svetsko prvenstvo u Kataru.

Nisu se ni okupili, a već bi akcenat mogao da bude pomeren sa suštine na formu odnosa i međusobnih relacija u reprezentaciji Srbije.

Iako je selektor Dragan Stojković u ponedeljak tvrdio kako je ambijent u reprezentaciji mnogo bolji nego što je bio tokom priprema za poslednji Mundijal, prema saznanjima Telegrafa, trzavice će očigledno biti nemoguće izbeći.

Naime, Nemanja Radonjić više nije spreman da bude samo puki epizodista kod selektora Dragana Stojkovića i zbog načina saradnje sa njim više ne želi da nastupa za reprezentaciju Srbije.

Fudbaler Torina, na pozajmici u Majorki, još ranije je slao signale stručnom štabu reprezentacije Srbije da je nezadovoljan svojim statusom, ulogom i minutažom. Postojala je mogućnost da svoju odluku u vezi sa neigranjem za „orlove“ saopšti pre objavljivanja spiska kandidata za Evropsko prvenstvo, ali se to nije desilo.

Radonjić je, po svemu sudeći, odlučio da više ne igra za Srbiju sve dok je selektor Dragan Stojković Piksi.

– Tačno je, to je moja odluka – izjavio je Radonjić.

Rođeni Nišlija zimus je odlučio da iz Torina ode na pozajmicu u Majorku kako bi više igrao i izborio se za bolji status u reprezentaciji, međutim ni sa promenom sredine nije došlo do boljitka u smislu uloge i statusa.

Hitronogi krilni fudbaler izgubio je mesto kod selektora Dragana Stojkovića tokom kvalifikacija za plasman na Evropsko prvenstvo u Nemačkoj.

Za vreme kompletnog ciklusa odigrao je svega 79 minuta, iako je uglavnom bio redovno pozivan. Sličnu poziciju imao je i na Mundijalu u Kataru. Jeste ulazio u igru na sve tri utakmice, ali je ukupno proveo svega 57 minuta.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari