Popović ostaje prvi golman Partizana 1foto: Srdjan StevanovicStarsport.rs ©

Neće Aleksandar Popović pamitit 166. večiti derbi po dobrom. Kiksirao je mladi golman Partizana kod prvog gola Crvene zvezde, a pritom je i u drugom poluvremenu loše intervenisao kod bezazlenog udarca Mirka Ivanića, u meri da je lopta lako mogla da završi u mreži. Čini se da su i mediji mladog Užičanina precenili, konstantno u […]

Neće Aleksandar Popović pamitit 166. večiti derbi po dobrom. Kiksirao je mladi golman Partizana kod prvog gola Crvene zvezde, a pritom je i u drugom poluvremenu loše intervenisao kod bezazlenog udarca Mirka Ivanića, u meri da je lopta lako mogla da završi u mreži.

Čini se da su i mediji mladog Užičanina precenili, konstantno u hvalospevama govorili i pisali o njegovim golmanskim kvalitetima, prenebregavajući činjenice da je i ranije umeo da kiksne, loše proceni let lopte, slabo se postavi…

Uprkos tome, trener Stanojević odlučio je da pruži podršku Popoviću i već protiv Mladosti, na sutrašnjem meču u Humskoj, uvrsti ga u startnu postavu.

„Planirao sam da brani Neca, ali baš da se ne bi tumačilo na razne načine, sutra će Pop biti prvi izbor. On je reprezentativni kalibar, dosta nam je pomogao“, uveren je trener Stanojević.

Trener Partizana ukazao je na to da kod prvog gola greška nije bila samo Popovićeva, već i čitave poslednje linije tima.

„Imate centaršut, situaciju pre ubačene lopte, onda udarac, tek na kraju reakciju golmana. Aleksandar ima 22 godine, nemam dilemu kad je on u pitanju. A Stevanović će braniti u Subotici, hoću i njemu da ukažem minute“, otkrio je šef struke crno-belih.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari