Poraz i slaba igra Srbije protiv od Maroka

Ostavite komentar


  1. Превазиђена игра са класичним и спорим центарфором !?
    Србија мора да игра на КОНТРАНАПАД
    са ДВА БРЗА ШПИЦА (Костић, Радоњић,….)

  2. …jak selektor, jaka ekipa, ko ga NADJE i gde ga stavi na par meseci do mundijal?!

  3. Sta se je moglo ocekivati od coveka koji do sada nije trenirao ni jednu ekipu?
    Radi se o nasoj staroj praksi:
    Postavi slabog trenera, pa onda postavljaj igrace koje ces kasnije prodati, i zaraditi.
    Ovde konkretno mislim na prvog coveka srpskog fudbala.

  4. …jak selektor, jak tim, ko ga NADJE i gde je zalutao, par meseci pre mundijala, ako ovako eksperti nas vode, bolje sedi kući i ne bruka se džabe na svetskoj sceni, blago nama!?

  5. Krstajic je nasao za shodno da neposredno pred svetsko takmicenje u fudbalu eksperimentise umesto da uigrava ekipu.To se sada ne radi.Toliko o njegovoj selektorskoj filozofiji.

  6. Mladene, ubaci Kokezu i reši problem navale.Čovek navaljuje na sve pa će možda daTI reši problem. Idi u kafić i gledaj Španiju i igraj tiket, nije ovo posao za Tebe.

  7. Sramota me što sam gledao ovaj cirkus.Čovek nema taktiku,nema tim,nema ništa.Čist politički projekat.Vraćaj Muslina odmah.Ako ostane on na čelu idemo po 10-12 komada u Rusiju i vraćamo se vozom kući ,biće pilote sramote da dodju po njih.Fore u odbrani sa Šabačkog vašara,padam ja kao slučajno preko tebe i rušim te.To može u Pljevlja i na Žabljak odje u evropu nikakao,bogumi.

  8. Tebalo je reci ‘Slaba igra i poraz’ jer je poraz bio posljedica vrlo neorganizovane i besciljne igre.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.