Poraz Srbije od Portugala u kvalifikacijama za EP

Ostavite komentar


  1. Predsednice, kad xe taj nacionalni stadion pa da postanemo evropski i svetski sampioni? Ruku na srce, zasluzen poraz i gledali smo dobar fudbal.

  2. „Daklem…, doGuđ“ selektore bira, ova totalno, pogešna, „aktualna“ politika, a ne „fuzbalska struka“…, nema nam naPR’Dka !!!

  3. Vučić mora da zaigra u veznom redu. Kokeza makazicama neka secka protivničke mreže. I eto zlatnog doba srpskog fudbala.

  4. Sankcije…!! Nema besplatnog rucka,te nema ni besplatnog blejanja u TV fudbal…Ja imam,radio…

  5. E, bas mi je drago sto je „reprezentacija“ SNS-a na celu sa tzv „selektorom“ Aleksandrom A.V.-A.V. Vucicem izgubila od Portugalije a zelim toj istoj tzv reprezentaciji u buduce da izgubi sve utakmice a pogotovo od tzv reprezentacije „Republjik Kosovo“.

  6. Mislim da je ovo dobro za fudbal jer, budimo iskreni, mi smo bruka za ovaj sport. Ovaj poraz će možda osvestiti i otrezniti neke zaludjene budale u Srbiji, koje se još uvek zanose podizanjem stadiona za sport koji je u Srbiji davno „umro“. Ostale su još ove malobrojne horde koje na utakmice odlaze da bi vredjali navijače protivničkog tima ili se izmedju sebe tukli, što im je, čini mi se, patološka potreba.

    1. Druze sinoc na stadionu je bilo puno dece i bila je odlicna atmosfera , kako je bilo dece bile su i zene bilo je bas lepo sve sem fudbala , i nase igre i zalaganje nasih igraca , selektor katastrofa . Publika na nivou svaka cast

    2. Ti mislis da se gradnja stadiona bazira na uspehu naseg fudbala?Auuu pa ti si u problemu ili imas clansku kartu snsOVACA!?

    3. O hvalim te bože, konačno zoranče i ja da imamo sličan stav bar po nekom pitanju u Srbiji. Već sam se bio uplašio za zabludelog zorančeta da je debelo skrenuo…s pravog puta…možda ima nade za ovu hristovu ovčicu.

  7. Zašto plaćam RTS ako ne mogu da gledam utakmice nacionalne reprezentacije? Ili možda AV hoće da sagradi u svakom gradu po jedan nacionalni stadion, tako da ću doći na red i bez prenosa. A i dobro je za pranje para iz budžeta….

  8. Ja sam mislio da je Tumbaković malo otresitiji od ostalih trenera kad ono… Ne mogu da verujem da on drži na klupu Jovića i 5 minuta pre kraja ga pušta na teren. Da sam ja na Jovićevom mestu ja bi mu rekao da istrči Tumbaković na teren. Drugo iz aviona se videlo da Kostić i Tadić smetaju jedan drugom i da nema mesta za obojicu a video na kraju da Lazović nije pravo rešenje i umesto da njih izvede iz igre i ubaci ofanzivne veznjake jer su na sredini terena Portugalci razbili naš tim on ubacuje Kataia koji nije pipnuo loptu više od dva puta i to tako što odma šutnuo na gol tek toliko da vidi da li može da dobaci do gola.

  9. Drzavni tim igra bitnu utakmicu i tv prenos ima samo na tv Nova S,bravo.Kada sam to saznao nadao sam se da ce puci i to se dogodilo.Kokezanija nastavlja svoj put,samo napreDNO!

  10. To je zbog toga što je generalni direktor autoperionice sklopio ugovor sa nekim bezveznim sportskim kanalom i dao mu eksluzivno pravo prenosa (perionica para).

    1. Skandalozno i totalno uvredljivo za sve ljubitelje sporta! Pazite, u pitanju je nacionalna fudbalska selekcija čiji nastup bi
      želeli da pogledaju mnogi ljubitelji širom zemlje, a ne samo privilegovani. I to nikoga ne dotiče, niko ne reaguje. Zašto? Zar je sve u komercijali? Hoće li neko odgovarati ako gledaoci zbog ovakvog nesmajnog i neogovornog odnosa okrenu leđa reprezentaciji i bojkotuju njene nastupe kako ovde tako i van zemlje? Šta se to s nama događa i kuda mi idemo??

  11. Nije vazno gledacemo nase Kosovo i Marka Djuric i Srpsku listu a i Radoicica i Mesiju. Kosovo 2 pobede iz dva meca .

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.