Porazom od SAD (0:3) odbojkašice Srbije završile učešće na Fajnal-siksu

Ostavite komentar


  1. Ovo je Terzićevo nedelo i njegove družine u njihovom Savez. Dok sam imao strpljenja da gledam Tijana Bošković je imala više poena za Tursku nego za Srbiju! Prvi put čitam da je imala puno poena za Srbiju, a ne znam koliko je grešila za Tursku, obzirom da su lopte išle ka njoj? Nisu mogle ostale odbokajšice to da nadokande, a Terzić nije dozvoljavao da je zameni Bjelica, ili da uđe i ona kada već nije tu Mihajlovićka, a blistala je sa ostalim odbokašicama na poslednjem turniru!? Verovatno nije pristala da bude prodata prema uslovima koje traži Terzić i njegova bratija u njihovom Savezu?! Da imamo novinare koji istražuju doznali bi istinu za poraz protiv podmlađene Turske repezentacije. Ko se još seća najbolje i najlepče odbojkašice Spasojević kakve je probleme imala sa Terzićem zbog koga je morala da napusti reprezentaciju?

  2. Bez obzira na ovaj nesuspeh, treba se diviti ovim našim lepim i požrtvovanim damama. Svaka im čast, trebalo je sve ovo izdržati. Došle su do vrha ali, ponekad, čak i kad je nadomak ruku, izmakne. U svakom slučaju uživao sam u njihovim mečevima. Treba ih držati „kao malo vode na dlanu“. One su lepša i vrednija strana ove naše Srbije.

  3. Наравно, по Терзићу је увек проблем у играчицама, никад ништа на његовој страни. Он мора да је једини савршен тренер на свету. Питао бих га зашто је у мечу са САД држао Бојану Миловановић у игри сво време, премда јој није ишло (један једини поен из 16 смечева, лош пријем и -4 нет поена за утакмицу), док су му на клупи седеле Малешевић и Лозо? Ако нису довољно добре да играју, зашто их је звао?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.