Poslanica Evroparlamenta iz Francuske: Benzema je postao agent Hamasove propagande

Ostavite komentar


  1. A šta je tačno Benzema napisao, to se nigde ne kaže. Nije valjda načelna podrška palestincima u Gazi izazvala ovakvu oštru reakciju?!

  2. A zašto ne osudiše australijske bijele kolonijaliste i rasiste koji su na referendumu odbili da Aboridžine, starosjedioce kontinenta, priznaju kao narod?

  3. Čovjek ima ,,pravo,, na svoje mišljenje i da ga javno kaže ,ko se slaže slaže ako ne neka ,,iznese,, svoje ….

  4. Kada se Germani, Anglosaksonci i ostali zlikovci famuznog zapada odluče da poštuju svet izvan njihovog svinjca tada će moći da uđu u red civiliziranih zemalja . . . Do tada, ništa od pokorovanja i povlađivanja zlu koje su nanele gotovo celom svetu . . . Ovaj put nećete proći i saznaćete kako to izgleda na vlastitoj koži . . . Ili ćete se izviniti ili ćete goreti, trećeg nema . . . Možda u vašoj bahatosti to još niste u stanju da sagledate, ali budite sigurni da će vam buđenje biti bolno . . .

  5. Nista novo na zapadu, umislili da su najpametniji, busaju se za slobodu govira, i namecu drugima rat je najgori jer uvek stradaju nevini i sa jedne i sa druge strane

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.