Posle Krunićeve i Olga Danilović eliminisana u prvom kolu Majamija

Ostavite komentar


  1. Nema tu ni „T“ od tenisa. Devojka očito ima važnijih preokupacija. Ovo je početak, koji je imala i Jrelena Dokić, pre nego što je otišla u zaborav. Vodiuli sa 1:0 i to rezultatom 6;1, potom, povesti u drugom setu da 2;0 a izgubiti meč?! To mogu samo „talenti“ ali, oni koji se zovu „rodjeni gubitnici“. Mariju Sakari bi i ja pobedio.

    1. Olga će biti viđenija seniorska teniserka kada za to dođe vreme, tačnije kada sazri (umalo ne rekoh, poraste). Za sada (18 godina) uradila je što je mogla, i trebalo. Još uvek je pod pritiskom, što zbog prezimena slavnog taje, što zbog medija, naročito RTS-a, zbog majke, te reaguje neskoncentrisano, rekao bih, razmaženo. Ali to je normalno za devojčice i devojke.
      Olga, inače, poseduje dobre osnovne udarce (servis i forhend), nešto slabiji bekhend, ali ponavljam, još uvek je klinka. Odlučnost je njena najveća vrlina, ali i mana, međutim upravo ova njena osobina će joj prokrčiti put do vrha, doduše uz više suza, no što je potrebno.
      Što se kretanja rezultata tiče, on je – ne samo u njenom uzrastu, već uopšte u tenisu, naročito ženskom – kao dobar dan.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.