Postigao si sve i otišao kao velikan: Crvena zvezda saopštila da je Stefan Marković završio igračku karijeru 1Foto: ABA liga

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je da je igrač crveno-belih Stefan Marković odlučio da završi karijeru.

Bivši reprezentativac je u Zvezdi proveo prethodne dve sezone i doprineo da u tom periodu ekipa sa Malog Kalemegdana osvoji dve titule prvaka Srbije, i po jedan Kup Radivoja Koraća i trofej u ABA ligi.

„U svojoj karijeri koja je od 2006.godine bila za čistu desetku, igrao je za tačno deset klubova u najjačim evropskim ligama. Sa reprezentacijom Srbije u mlađim kategorijama osvojio je zlatnu medalju 2009.godine, a sa seniorskom je stigao do srebra na tri najveća takmičenja: OI, SP i EP“, piše u saopštenju Crve zvezde, a zatim se dodaje:

„Pefi, hvala ti na svakom treningu, utakmici koje si kao i uvek odradio sa 101 posto mogućnosti, hvala ti što si kao igrač i čovek bio deo tvoje Crvene zvezde, kluba čija su ti vrata u budućnosti uvek otvorena! KK Crvena zvezda svi zaposleni, predsednik, menadžment, treneri, igrači žele Stefanu puno zdravlja i sreće u privatnom životu i novim poslovnim izazovima koji ga očekuju. Kao igrač je postigao sve i karijeru je završio kao velikan“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari