Postupci protiv Stojkovića, Mrkele, Mirkovića i Vazure 1Foto: Starsport foto

Dok se navijači još uvek „prepucavaju“ da li je Ričmond Boaći zaista postigao gol u 158. večitom derbiju, Fudbalski savez Srbije objavio je da su pokrenuti postupci protiv fudbalera i funkcionera Partizana i Crvene zvezde.

Tako će golman Partizana Vladimir Stojković, generalni direktor crno-belih Miloš Vazura i sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela odgovarati zbog neprimerenih izjava.

Podsetimo, Stojković je posle derbija čak rekao i da će se „odreći srpskog pasoša“, a Mrkela mu je replicirao da je „slučaj za psihijatriju“, iako golman Partizana u svojoj izjavi nije pominjao ni njega lično ni Crvenu zvezdu.

FSS je saopštio i da je pokrenuo postupak protiv sportskog direktora Partizana Ivice Ilieva i trenera Zorana Mirkovića zbog komentarisanja suđenja posle meča Superlige protiv Rada. Zbog kritikovanja arbitara pokrenut je postupak i protiv trenera Dinama iz Vranja Dragana Antića.

Za sada nema informacija iz srpske „kuće“ fudbala da li će neko snositi odgovornost za tuču koja se dogodila na atletskoj stazi ispod severne tribine po završetku večitog derbija.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari