Potpredsednik FSS obrazložio uklanjanje Dejana Filipovića: Smenjen je i tačka

Ostavite komentar


  1. Smenje je na zahtev Terzića i Vučića i tačka.Šta ima dalje da objašnjava Nedimović kad on ne misli svojom glavom,on je postavljen da sprovodi Vučićev nalog,to je da Zvezda mora da bude prvak i tačka.

  2. Budite vi iz Danasa malo hrabriji,pa napisite ono sto svi vec dugo gledamo u nasem sportu,a to je izivljavanje grupe moralnih patuljaka,ogrezli u kriminal sa svesrdnom pomoci “gospodara koji zapoveda“! Cik ako smete!

  3. Fenomenalan tekst. Pokazuje pravo stanje u našem društvu! Samo što mafija nije samo u sportu.. već u svakom segmentu države! Uraaaa

  4. Likovi kao sto Je ovaj Nedimovic su tipicno karakterni.
    Kad su se dohvatili neke vlasti ciji zastitu uzivaj izrazito su drski I nadobudni, hrabri I jaki, maltretiraju bezobzirno sve oko sebe. Po pravili kriminogeni.
    Kad nisu u vlasti, onda su mirni ko bubice, snishodljivi, mirni, prepadnuti, AL I dalje kriminogeni kad ih niko ne vidi.
    Ovo je tipican lik za zatvor kad prodje Njegovo vreme vlasti.

  5. Ja se zalažem za to ta ovakvi kao paor Needimović, pa i gori od njega, npr. onaj preletač Bulatović, budu na sve odgovornijim pozicijama. I treba da nam bude sve gore i da sve opskurniji likovi budu „važni“, jer tako je „narod hteo“ na izborima i zaslužuje da bude surovo kažnjen. „I opet će, i opet će, robovati HOĆE!“

  6. Pre će žvaljavog da smene, nego ovu jajaru. Špahtlom neće moći da ga oteraju iz FSS-a.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.