Poznato je koliko Partizan dobija od CSKA za transfer Avramovića 1Foto: STARSPORT

Posle tri godine, reprezentativac Srbije i definitivno napušta crno-bele.

Mandat u Partizanu Aleksa Avramović završava sa jednim osvojenim torfejem, plasmanom u TOP 8 Evrolige ali i statusom jednog od omiljenih igrača kod navijača crno-belih.

Reprezentativac Srbije karijeru će nastaviti u moskovskom CSKA, a prema pisanju Mozzartsporta poznato je i koliko će Partizan prihodovati na osnovu obeštećenja, s obzirom na to da je Avramović imao važeći ugovor sa klubom iz Humske.

Srpski velikan dobiće od moskovskog kluba 400.000 dolara kao vid obeštećenja jer je Avramović imao ugovor sa crno-belima i za narednu sezonu.

Usled potpune promene igračkog kadra, što je do sada nezabeležen potez jednog evroligaškog kluba, Željko Obradović i njegovi saradnici odlučili su da zadrže samo Balšu Koprivicu i da dovedu više od deset igrača.

Mnogi od njih još uvek nisu pronašli nove angažmane poput Uroša Trifunovića, Ognjena Jaramaza, Džejmsa Nanalija, Frenka Kaminskog, Bruna Kabokla, Matejuša Ponitke….

Za Jaramaza se spekulisalo, odmah po završetku sezone, da je upravo najbliži seldbi u CSKA, međutim, nakon prvobitno objavljene informacije više se ništa nije pisalo o mogućem dogovoru dve strane.

Nove angažmane pronašli su: Alen Smailagić (Žalgiris), Kevin Panter (Barselona), Zek Ledej (Milano), Džejlin Smit (Bašekšehir), Pi Džej Doužir (Minesota)…

 

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari