Pravi se nova „legija stranaca“

Dosadašnji deo prelaznog roka pokazuje da Crvena zvezda odustaje od prvobitnog plana

Ostavite komentar


  1. Prilicno tendenciozan tekst. Cinjenice su malo drugacije, naime, vrlo malo domacih igraca su kvalitetni i cenovno dostupni. Amerikanaca, talentovanih, ima kao kusih pasa, i igraju za zacudicete se malo novca, u odnosu na prosecnog profesionalnog kosarkasa. Crvena Zvezda je eventualno mogla da pojuti Nedovica, ali je na kraju otisao za 800k evra, i Kalinica, koji je jos skuplji. Noko igra za 350k, Volden takodje, Lojd 400k, a Hol je u Grckoj igrao za 150k, dakle, maksimum 200k evra u Zvezdi. Mozemo mi da dovedemo Srbe za te pare, ali videli biste cudo kad krenu 30+ porazi u Evroligi. Ne mozes samo da ubacis 10 domacih i sve ok. A i onako imamo vise od pola rostera domacih, sad ce doci Radanov i Uskokovic.

  2. Nadam se da potpuno nesvesno imate loše namere prema Zvezdi. Ukoliko imate nešto lično protiv onih koji su trenutno u Zvezdi to nije razlog za toliko mržnje prema klubu. Zvezda je iznad vas i nas.

  3. Sva tri komentara najbolje prikazuju nacin razmisljanja prosecnog navijaca cz, cim neko objektivno prokomentarise politiku kluba krece pominjanje partizana i komntari tipa zasto ste zlonamerni prema nasem klubu …

    1. Vi verovatno poznajete autora teksta ili ste zaposleni u sportskoj redakciji lista.Ako gresim izvinite.Nemoze biti slucajno da nema nista pozitivno o Zvezdi u sportskoj rubrici. Ja verujem da su lose namere. Zvezda je sistemski unistavana od Barija. U listu Danas je retkost naci nesto lepo o Zvezdi. Zaista nema razloga za to.Kao sto rekoh gledajte Zvezdu ka sportski klub i nikako drugacije. Zvezda u kosarci i fudbalu iz godine u godinu pokazuje na Evropskoj sceni da dobro radi. To nije produkt necasnih radnji sigurno. Nema potrebe za mrznju prema tom klubu. Od 1991 godine smo se nagledali dovoljno mrznje.

  4. Šta je sa Odžom? Prošle godine, u duelima sa Albom, on je „pojeo“ i Noka i onog drugog centra (neko mu je ugasio svetlo..) Šteta bi bilo da ode, on čovek igra za ćevape i Karađorđevu…i bukvalno

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.