Predrag Danilović povodom smrti Dejana Milojevića: Napustio nas je čovek bez mrlje 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović je u ime KSS i svoje lično ime porodici Dejana Milojevića uputio reči saučešća.

„Dugo nisam mogao da poverujem da su vesti iz Amerike tačne. Iako su informacije govorile jedno, poznavanje Dejanovog karaktera je davalo nadu u čudo. Ipak, veliki borac, veliki čovek i moj dragi prijatelj nije uspeo. Porodici Milojević želim da uputim reči saučešća, baš kao i svim ljudima iz našeg sveta košarke. Jer nije postojao onaj koji Dejana nije poštovao i voleo. Napustio nas je veliki košarkaš, sjajan trener i čovek bez i jedne mrlje! Neka mu je laka zemlja”, objavio je Danilović.

Proslavljeni srpski košarkaš i trener, preminuo je u 47. godini u bolnici u Solt Lejk Sitiju od posledica srčanog udara koji je doživeo u utorak uveče.

Milojeviću je pozlilo tokom večere, prebačen je u lokalnu bolnicu u gradu u kojem je njegov klub Golden Stejt Voriors u sredu uveče trebalo da igra utakmicu NBA lige protiv Jute, lekari su ga hitno operisali, međutim, nisu uspeli da mu spasu život.

NBA liga je tokom večeri saopštila da je odložen večerašnji susret između Jute i Golden Stejta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari