Predsednik Bašakšehira traži doživotnu suspenziju za rumunskog sudiju

Ostavite komentar


  1. Rasizam, koliko god bio glup u sistemu vrednovanja trenutne ljudske civilizacije, je prirodna pojava, vrlo ucestala u zivotu na planeti zemlji a ovaj progon koji se desava rasistima je cist primer fasizma. Bukvalno se sudi samo belim ljudima, bez ikakvog obzira a prekriven licemerjem izazvace prirodni kontra efekat. Treba smanjiti nasilje nad ljudima zbog razlike a ne izbor reci belaca na planeti zemlji. Samo zato sto taj covek zove tamnopute ljude kako ih zove (Arnold Schwarzenegger) ne znaci da ne praktikuje ljudska moralna nacela. A da je trgovac robovima koji robove naziva „suncevim cvetovima srece“ verovatno bi ga nagradjivali i promovisali kao i sve takve.
    Linc kulture, vere i vrednosti evropskih naroda se nastavlja, naravno bez adekvatne ponude u zameni. Rumunija za razliku od Turske nema istoriju rasizma, robovlasnistva, agresije, etnickog progona, fasizma, fanatizma, masovnih ubistava i dzihada na nevernike, niti se hvale svojim zlom cak i kad ga je bilo. Rasizam je glupost ali su licemerje i laz cisto zlo koje vodi covecanstvo u isto.

  2. Na Google prevodiocu,za „negru“ daje prevod „crn“.Ako neko kaže za čoveka crne puti da je on „crnac“ onda je to uvreda?Nisam bio tamo,gledao sam utakmicu na tv i samo čitam šta pišete.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.