Predsednik ispratio fudbalere i obećao milion evra za pobedu (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Sad kao svi ce da navijaju za Portugal. Pa Srbi podrzite svoje igrace, predstavnike svoje zemlje.

  2. Verujem da ovim mladim momcima mnogo znaci podrska predsednika i da im daje vetar u ledja da pobede na ovoj jako bitnoj utakmici za plasman na SP.

  3. Momci milion evra za vas nije puno, zaradili ste igrajuci za klubove vise a ovi sto cuju to nikada nece. mrzite me izgubite. poruka u prenesenom znacenju. Pare nisu motiv, cim se spomenu kvare ljubav. za zemlju se igra iz ljubavi, tako bar mislimo.

  4. Bruka i sramota! Ovo nisu ljudi! Ja bih izasla iz aviona. Kako Piksija nije sramota, dobro zna kako je otisao iz kluba i sta je bilo.

  5. pa dobro fudbaleri i ovako tesko zive …nagrada ok ali je pitanje cije pare daje ,verovatno svoje.Vratiti penzionerima prvo dugovanje pa dovesti stadard gradjana na odredjeni nivo pa onda deli nase pare ….

  6. Trebalo je da proda samo jedan stan u njegovoj kuli na vodi i da casti fudbalere, a ne da otima od bolesne dece i sirotinje i da se razbacuje tudjim novcem. Sve cega se dohvati, on vulgarizuje i obesmisli, zastavu, grb, istoriju Srbije, sportske uspehe…Sad mi dodje da navijam protiv nase ekipe samo da se on nebi radovao i izvlacio politicku korist iz te situacije.

  7. Predsednik ikako da usvoji novu verziju sistema vrednosti. I dalje se drži radikalskog.

  8. e sada fudbaleri, milionče podelite na bolesne kojima život zavisi od novca!
    ima hitnih kojima fali „samo“ 70.000 e.. šta je to za vas!?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 22. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.