Predsednik italijanskog drugoligaša tvrdi da pregovara sa Milošem Teodosićem 1Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

Valerio Antonini nije izgovorio ime sjajnog košarkaša i lidera Crvene zvezde, ali je naveo da je u pregovorima sa jednim srpksim asom koji je igrao u Italiji.

Umeju varljivo da deluju vlasnici italijanskih klubova i da pokažu čudnu ćud, međutim teško je a ne premeti informaciju koju je objavio, tačnije dobio čuveni italijanski list Korijere delo Sport tokom intervjua sa valsnikom drugoligaša koji ima ambiciju da se na kraju seozne domogne Serije A.

Antonini, predsednik Trapanija, upitan za planove o narednoj sezoni, naglasio je da je klub u pregovorima sa srpskim asom koji je nastupao u Italiji.

– Uveliko radimo na timu za narednu sezonu, kada želimo da budemo član najvišeg ranga. Već imamo dogovor sa dvojicom sjajnih igrača, a pregovaramo sa Srbinom koji trenutno igra u svojoj domovni, ali je već igrao u Italiji – slikovit je bio Trapani.

Novinar je odmah složio kockice i postavio potpitanje: “ Da li je reč o Milošu Teodosiću?“

– To ste vi rekli. Verujem da vi (novinari) već imate informacije o tome – želeo je da ostane enigmatičan prvi čovek Trapanija.

Teodosić ima ugovor sa Crvenom zvezdom do kraja sezone. Njegovi budući planovi verovanto će biti vezani za to šta crveno-beli budu uradili u toku takmičarske godine, tačnije hoće li uspeti da obezbede učešće u Evroligi i za takmičarsku 2024/25.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari