Predsednik na Marakani: Vučić se hvatao za glavu zbog Zvezdinih propuštenih šansi

Ostavite komentar


  1. Сигурно су знали да је нарцис и узурпатор био на трибини па су намерно изгубили !

  2. Svi pravi zvezdaši su znali da Zvezda gubi- čim su saznali da na stadion dolazi najveći baksuz svih vremena- Aleksandar Vučić. I zaista -tako je i ovog puta bilo. Nažalost niko u upravi Zvezde nema m.da da Vučiću zvanično zabrani dolazak na utakmice Zvezde! Možda se nešto promeni ako 17. decembra narod AV najuri sa vlasti. Krenuće valjda onda i Zvezdi i narodu na bolje!

  3. Тек ће се он хватати за главу, кад буде кривично одговарао за сав криминал, лоповлук и корупцију у којима је огрезао. О свакодневном гажењу (кршење или непоштовање су благе речи) Устава да не причам.

  4. ‘ bi bilo lepo da se 18.12. ‘vata za glavu zbog propuštene prilike… i onda penal (pena)…

  5. Uništi čovek u srba najvoljeniji klub i sport i to našim parama. Baš mu hvala na ovom foliranju da mu je stalo.

  6. On je došao na utakmicu kao deo njegove predizborne kampanje.
    Ne voli taj ni Zvezdu, on voli samo sebe.

  7. Da li je dr Terzic ponovio cuvenu recenicu „gospodaru zapovedaj“. To mu je omogucilo da on i deca mu budu amnestirani od svih zlodela koja cine. Da li zaista misli da ce to ici doveka?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 25. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.