Predsednik Partizana tvrdi da je informacija o prelasku kapitena crno-belih u Barselonu „nezvanična“: Ne znam da li je Panter otišao, želimo da ostane 1Ostoja Mijailović: Foto: Srdjan Stevanovic/Starsport

 

Predsednik košarkaškog kluba Partizan Ostoja Mijailović rekao je da su vesti oko odlaska Kevina Pantera u Barselonu i dalje nezvanične.

Kako su danas objavili mediji, kapiten crno-belih potpisao je dvogodišnji ugovor sa španskim klubom za oko 3,1 miliona evra.

– Za nas su to nezvanične informacije, zaista ne znam. Ali, potpuno je normalno da kad nekom istekne ugovor pregovara i traži najbolju ponudu. Mi ćemo se boriti da ih ostavimo u klubu. Svaka era ima svoj kraj. Mi bismo želeli da on ostane, ali ako dobije ponudu koju ne možemo da platimo. Daćemo sve od sebe da ostavimo sve igrače koji nam se dopadaju, ali postoji neka duga realnost. Neki su udvostručili ili utrostručili svoju cenu radom u Partizanu – izjavio je Mijailović za „Sportal“.

On je naglasio da klub neće nuditi igračima novac koji ne može da im isplati, kao što je to ranije bio slučaj.

– Mi želimo da Panter ostane, ali ako dobije ponudu koju ne možemo da platimo, što je za naše uslove previše, nećemo uvlačiti klub u rizičnu situaciju kao 2017. godine. Nećemo imati roster da ne možemo da igramo treću ligu Srbije, a ne Evroligu. Potrudićemo se oko igrača koje možemo da zadržimo. Druge ekipe u evroligi su prepoznale da naši igrači vrede i da su neki kroz rad sa Željkom udvostručili ugovore. I to je uspeh za naš klub, to nije gubitak, nego preporuka za naš klub – rekao je predsednik Partizana.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari