Predsednik Vaterpolo saveza odgovorio Pokretu slobodnih građana

Ostavite komentar


  1. Viktore, sta rekosmo? Nista, izbegosmo. E crni Viktore, a isao si zemljom uzdignute glave.

  2. Dodelite mu kapicu pa na pripreme.
    Podavise nam se ljudi iz vodenih sportova.A bogami i onaj Terzic-pokloni mu medalju.
    Kako smo neracionalni.Imamo coveka za sve,jedan covek-Srbija.Suficit bi bio jos veci ako raspustimo sve institucije i imenujemo cara.A mali Perica izgleda uvrteo sebi u glavu neprikosnovenu moc.

  3. Nadam se da će ovo biti dato u javnost.Kao prvo taj nazovi sport je dešavanje gde je 80 posto toga pod vodom o znači malo vidljivo a to opet znači tamo dole sve je moguće A priznaćete sport je sport samo ako ima pravila i ako se poštuju.Drugo to retko ko praktikuje u svetu i da nije zemalja sredozemlja bio bi na nivou boćanja,Tako da medalje iz njega liče na priznanja na takmičenjima gde svako dobije nagradu.E sada da se osvrnem na pisca pomenutog obraćanja.O njegovim medaljama sam rekao u komentaru sporta.A o slobodnom razmišljanju ću reći samo toliko da je zabrinjavajuće za narod gde razni funkcioneri imaju takvo slobodno mišljenje da je isto sa vlasnicima drugih slobodnih mišljenja.

  4. Argumentacija po principu „jel znate vi ko sam ja“. Bravo, vrlo dosetljivo i vispreno, kao što to rade ČLANOVI u stranci u kojoj ovaj nije član. Džaba ti svi uspesi u sportu posle ovoga, druže ČLAN koji „nisi ČLAN“.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Dragan Velikić, pisac

Danas su jedine dnevne novine koje ne uređuje podzemlje.