Predsednik Vučić obratio se Nikoli Jokiću preko Javnog servisa: Molim te, odazovi se selektoru, samo Srbija može da pobedi Amerikance 1Foto: BETAPHOTO/MILOŠ MIŠKOV

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je večeras tokom gostovanja na Javnom servisu da ne zna da li će Nikola Jokić igrati za košarkašku reprezentaciju Srbije na Olimpijskim igrama u Parizu, ali mu je potom uputio „molbu“ da se odazove selektoru Svetislavu Pešiću.

„Ja njega mnogo volim, mnogo ga poštujem i njega i njegovu porodicu i ako ovo može da bude, ovo je moja molba njemu, da se odazove selektoru na poziv. Da se nadamo. Biće mnogo jaki i Kanađani sa Džamal Marijem i Šej Aleksanderom, i biće mnogo teško s Kanađanima i Amerikancima, ali ako neko može da ih pobedi, to je samo Srbija“, rekao je Vučić.

On je rekao da zna da navijači Partizana i Crvene zvezde ne vole da organizovano navijaju za reprezentaciju, međutim, apelovao je da budu uz nacionalni tim Srbije na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj.

„Apelujem da oni koji imaju vremena, koji mogu da budu uz srpski tim, uz srpsku reprezentaciju, a onda ćemo da na Olimpijadi navijamo za Jokića i drugove da pobede Amerikance“, poručio je Vučić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari