Prekinuta utakmica zbog skandiranja navijača Rumunije

Ostavite komentar


  1. Rumuni su naša Braća, nikad nisu ratovali protiv nas i dali su nam Kraljicu. Mi ih, kao prepotentna Nacija, malo poštujemo ali vreme je da učimo od njih- pogotovo u borbi protiv korupcije koa je rak rana našeg društva

  2. Istina, šta je tu sporno? Francuz je nešto pobrkao. Politika je i to što on misli da nije.

  3. DB ili kako se sad zove ta sluzba sve je to njihova akcija.Postoji mogucnost da se krene sa ovakvim provokacijama i na utakmicama gde uopšte ni ne igra Kosovo.Pa malo i mi da zezamo krizu.Keknes onom 3,4 tauzenke i dosta njih 20,25 da krenu da kliču i masa se priključuje.Tako se to radi.Pa i ovo kod nas što pominju nekog pedera ja mislim da pola klinaca ni nezna zašto i kome kliču.Kod mene deca bikvalno 5,6god idu po ulicu i viču.

  4. Prekinut meč zbog toga što su uzvikivali Srbija bravo evropo beda li je ta tvoja demokratija koju propagiraš, Putin je kao diktator a vi ste cvećke. Da li je sad jasno svima da slobode i prava u svetu su samo mrtvo slovo na papiru to se samo primenjuje u propagandne svrhe.

  5. Evo dokaza da sam bio u pravu kad sam govorio da su nam Rumuni najbolji prijatelji. Još od vremena pre Turaka smo bili bliski, što traje i dan danas. HVALA braćo i sestre Rumuni!

  6. Tekst ja manje više ok, samo ispravite ono „nezavisno Kosovo“ u LAŽNA DRŽAVA KOSOVO pa možda i od vas nekada nešto i bude.

  7. Takozvano Kosovo 2030 god.domaćin takozvanih Mediteranskih igara !Eto koliko je takozvano.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.