Preti li Crvenoj zvezdi finansijski raspad sistema: Dug narastao na preko 75 miliona evra

Ostavite komentar


  1. Videće se za neku godinu kako radi ekipa…. Nesto su naučili iz ranijih radnji.. Gledaće da ne ostave dokaze… Ali rezultat će biti kao i u OFK Beogradu..

  2. Umesto da ide u ćorku, Terzić se šepuri i šalje hvalospeve Vučiću.

  3. Opozicija moze da srusi AV najlakše zbog muljanja sa CZ…ali neko to opstruira.

  4. Ostavljaju trag.Da objasni zvezda gde odoße novci,bankrot,prodaja i sve po redu,…

  5. Evo mog predloga. Ukinuti profesionalni fudbal i raspustiti FSS. Na stadionima da igraju fudbal lokalne ekipe. Po sistemu pobednik ostaje.

  6. Sve ce to da nadoknadi bankomat na Obilicevom vencu gde obitava njen sponzor ali i sa parama i nas partizanovaca,objavite ako smete a mislite za sebe da ste bar neki samo COVEK!

  7. Ne da preti nego će biti.Kao i sve što je veštačko napravljeno u ovoj zemlji.Samo ne znam zašto Delije ćute???

  8. И да ли ће сада банути судски извршитељи, ради принудне наплате пореза?
    Али изгледа да једни закони важе за обичан народ, а други за миљенике режима.

  9. I ovo je vrsta nasilja nad budžetom države Srbije i njenih građana.

  10. Kada bi barem stoti dio dugovanja rasporedili na sve ostale individualne sportove, postali bi zaista velesila u sportu.

  11. Evo, ja kao zvezdas, iskreno zelim da se finansijski raspadne. I cela ova lopovska fudbalska liga.

  12. Ma šta vam je ljudi pa ludak će da im da te pare od sledećeg državnog kredita

  13. Da se smanji radnicima po 10 evra mesečno da se nadoknado gubitak Terziću i Dzaji,živela crvena zvezdaa

  14. Autoru teksta što ne navede dug JSD,da se franjevci ne zgrazavaju ovoliko i „beče“kako plaćaju porez za cz.Ili možda oni nisu u APR Srbije?I kontroliše arsenal i bunkere na JNA-Ostoja ili Vucela?

  15. Ovo je smesno- prvi covek Zvezde bezi od suda i krije se u CG a sada se pojavio dug. Covek je kriminalac, to sto nije osudjen je zbog politickih veza, kao i Dacic koferce, zato ih veliki vodja ima u saci….nema tu sporta ni srece.

  16. Platite gradjani ove zemlje poreski obveznici, zavučes ruku u državnu kasu i NA , koliko treba.Daće vika Vule ,a vi praznoglavci sendvič i vožnja autobusom.

  17. Da li da i Zvezdini simpatiziri, kao i nečiji-drugi, uplate pare za pomoć klubu, a da novinari na to gledaju sa istim simpatijama kao za pomenuti KK?
    Samo pitam…do tada, sve je samo pogled iz drugog ugla…

  18. Zvezdas sam, ali mislim da je najbolje da se umesa evro kuća fudbala i da zabrani i Zvezdi i Partizanu da igraju evropu zbog dugova. Terizić priča bajke za malu decu samo mi nisu jasni Zvezdaši sve kao u fulu ide se na tekme uspesan klub a pitanje trenutka kad će nastati potpuni kolaps kluba.

  19. Nema problema! Tu je Vučko da oprosti dug. Ima se možese. E, narode nepismeni.

  20. Evo jecam, gusim se u suzama…pa kako ovoj sirotinji ne pomoci? Vucicu, vrati zakon iz 2016.te kojim se oduzima deo penzije, penzosima su i tako precelike penzije!

  21. Pratim i navijam za Zvezdu više od 60 god i mogu samo reći SRAMOTA.
    Finansijsku poresku i policiju za kriminal poslati u sve sportskeklubove a zatim ih sve privatizovati pa izvolite gospodo pa igrajte i rukovodite.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.