Privođenje Koromana kao pokazna vežba

Da li je saslušavanje bivšeg reprezentativca Srbije zastrašivanje ili istraga o fudbalskoj mafiji

Ostavite komentar


  1. Nije vlast privela Koromana, već činjenice i istinu koju želi da prikrije.

  2. Pa, iako Koroman prima platu u Zvezdi, kako kazu, moze da je „pljuje“, kao uzbunjivac. Nije problem, cak je i pozeljno. Da li je Zvezdino rukovodstvo obavestilo svoje zaposlene o pravu na uzbunjivanje, kao sto su to uradila neka druga? Ako Zvezdi smeta, neka pita Vucica sto je doneo taj zakon zbog EU. Nije im kriv Koroman.

    1. Ne pljuje on Zvezdu , vec bitange u Zvezdi. A treba i sme da pljuje sve sto je za pljuvanje. A sto se plate tice, jel on to nema pravo na platu, pa mu bitange daju nesto kao svoje uz obavezu da im se klanja i da ih dize u nebesa, kao poslanici Vucica u skupstini srpskoj? More, more, sve ima svoj kraj.

  3. KO je prije petsto godina kritikovao sultana Sulejmana Velicanstvenog, mogao je da izgubi glavu ili da prodje kao Koroman. Znaci da se za tih pola milenijuma demokratija nije mnogo pomjerila. Ali, kad za hiljadu godina ne bude vise Vucica na vlasti, pitam se ko ce da stiti onda mafijaske klubove iz tzv. srpskog fudbala, na celu sa Zvezdom i Partizanom?

  4. Mafijaška država. Na žalost nisu režimlije jedini nego i mnogi iz opozicije. A tek mediji. Zapravo, čitav sistem je umrežen na mafijaški način.

  5. Koroman je na terenu mnogo puta pokazao da je siledžija bez mrve sportskog duha, a takve ne treba braniti. I vi to dobro znate, ali ste iskoristili priliku da lanete na ovu vlast. A što se tiče Partizana i Zvezde treba im ukinuti svaku pomoć od države pa neka ih kupuje ko hoće i za koliko može.

  6. Upoznao sam Ognjena jos dok je igrao u Radnickom iz Kragujevca i migu o njemu sve najbolje da kazem.On je tek posle Radnickog napravio karijeru, prvo u Zvezdi a onda i u inostranstvu i iako je zaradio lepe pare, nije se promenio. Nazalost, vecina ljudi u Srbiji su sve suprotno od Ognjena, prodane duse koje bi za 100 evra brata izdali. Zbog toga je podrsku igraca skoro pa nikakva. Mogao je Ognjen kao Pantelic,Bjekovic, Darko Kovacevic, Savo Milosevic ali nije zato sto je pre svega COVEK koji se nije prodao za platu FSS. A to sto prima pare od Zvezde, to je na osnovu duga a vec im je mnogo oprostio pa neka se navijaci Zvezde zapitaju kako to da u „zlatnom Terzinom dobu “ nisu isplaceni dugovi bivsim igracima i ne samo to nego se duguje i sadasnjim a zaposleni u klubu nisu primili plate 4 meseca. Terza ne da nije vratio evro duga nego smo mi i dalje na 32 miliona evra duga iz kluba se izvlace pare na dobro poznat nacin. Cesacemo se mi i gde nas ne svrbi zbog Terze

  7. Gospodin Koroman je kazao javno ono šta mnogi misle tajno, ali se zaleteo jer bez dokaza podpada pod sudsku instancu. Nego drugo je nešto u pitanju. Evo jutros se već pojavio na Novoj S u direktnom uključenju, a spikerka je obnarodovala da su mu podršku pružili predstavnici kupus opozicije, što implicitno govori da je nađena još jedna figura na našem nebu koju će podržati i sipati malo goriva u njegov auto. Gospodin Koroman je baš zbog tih svojih prica otišao iz Srbije i legitimno pravo države da kada je postao dostupan da ga privede i da to ispriča nadležnom sudu.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Kesić, TV voditelj

Danas čitam zbog toga što imam šta da pročitam i zato što mi ne vređa inteligenciju.