Propusti u organizaciji ili nešto drugo? Duple ulaznice naljutile navijače Partizana (VIDEO) 1Photo by Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©)

Gotovo 20.000 navijača prisustvovalo je premijernom meču košarkaša Partizana u Evroligi ove sezone, međutim, protiv Barselone nisu svi mogli da budu na svojim mestima na tribinama.

Crno-beli su poraženi od Katalonaca (83:92) međutim više od izgubljenog susreta, navijače Partizana, koji su morali da izdvoje mnogo novca za sezonske karte, razočaralo je saznanje da postoje duple ulaznice.

Naime, novinari Sport kluba na licu mesta su mogli da se uvere u to da problem, o kojem se već uveliko govorilo i pre početka sezone, zaista i postoji. Navijači su prilazili ogradi koja deli tribine od prostora do terena žaleći se da ne mogu da se smesta na svoja mesta jer su već bila zauzeta.

Među oštećenima je bio i nekadašnji košarkaš Partizana Goran Rile Ristanović, koji je burno reagovao…

Da li je reč o nehotičnoj grešci ili nameri nemoguće je saznati, međutim problem je očigledan i veoma je razgnevio navijače Partizana koji su morali da izdvoje više stotina evra kako bi kupili sezonske karte.

Ne mali broj navijača na utakmice dolazi iz drugih gradova i mesta širom Srbije ali i regiona i verovanto nije mogao ni da zamisli da može da se suoči sa time da jedna karta ima više vlasnika.

U Humskoj su se sa problemom oko prodaje sezonskih ulaznica suočili i pre nego što je distribucija počela. Crno-beli su između dve sezone promenili partnera za onlajn prodaju karata, a predsednik Ostoja Mijailović je jednom prilikom istakao da kompanija sa kojom su sarađivali nije želela da dostavi bazu podakata o vlasnicima sezonskim ulaznica iz sezone 2022/23.

U klubu nemaju tačan broj „ugroženih“ navijača, nadaju se da nije veći od 150.

Partizan sledećeg četvrtak, u 5. kolu Evrolige, dočekuje Crvenu zvezdu, a četiri dana kasnije večiti beogradski rivali odmeriće snage i u ABA ligi.

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari