Publika i u Nišu i u Novom Sadu

Partizan i Vojvodina igraju finale Kupa Srbije  (19.00)

Ostavite komentar


  1. osim potrebe da se vojvođani ostave u Vojvodini zbog čega se igra u Nišu? kaže:

    Zar tako veliki klub, poput partizana, ne može drugačije da pobedi, nego im je neophodno da vojvođane ostave bez navijača?
    Kako utakmica, uz prisustvo publike, ide uz vest da je juče zvanično broj inficiranih postao trocifren?
    Zar je pomoć publike partizanu viši interes od zdravlja nišlija?
    Lekari Infektivne klinike u Nišu obratili su se AV, imaju problem sa nedostatkom osoblja, nedostatkom respiratora i uvećanjem broja inficiranih. Šta nije jasno, u tome, članovima kriznog štaba!? Čime su se rukovodili kada su odobrili utakmicu u prisustvu publike? Volela bih da čujem obrazloženje Kona i Kisićke? Ako utakmica, uz prisustvo publike, nije pogrešna poruka koju oni šalju svima, onda ne znam šta jeste. Zahvaljujući takvom ludiranju juče je u Niš sleteo avion sa putnicima koji se broje na prstima jedne ruke. Da li su bitniji oni koji trče za loptom, mogu li više da napune kasu, od zdravlja nacije i oporavka turizma?

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 6. i 7. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.