Radonjić: Cirbesu nije istekao ugovor, Marković sve bolji 1Foto: STARSPORT

Crvena zvezda je uspela da bez ikakve drame slavi u Železniku (74:98) i tako posle 13. kola ABA lige ostane usamljena na vrhu tabela sa skorom 12-1. FMP jeste pokazao zbog čega je najprijatnije iznenađenje ove sezone, ali nije imao snage i kvaliteta da kod kuće izbegne prvi ovosezonski poraz u regionalnim okvirima.

„Čestitke FMP na sjajnoj polusezoni, igrama koje su pružali naterali su nas da pristupimo maksimalno ozbiljno. Ekipa FMP je pokazala zašto je na poziciji na kojoj trenutno jeste. U nastavku je sve došlo u našu kontrolu, posebno kada smo ofanzivno odigrali dobro i napravili dobar posao“, poručio je trener Radonjić.

Trener Zvezde poručio je da će u klubu biti strpljivi po pitanju potpunog povratka Erona Vajta i da su sve zadovoljniji partijama Stefana Markovića.

„U rasporedu u kojem smo bili i u kojem ćemo biti nije jednostavno stvari prilagoditi na način koji odgovara interesima tima. Nema vremena za treninge, a plus su obojica imali dosta vremena pauze. Uradićemo sve što je moguće kako bi se došlo do zadovoljavajućeg statusa. Aronu treba još vremena i imaćemo strplenja za njega maksimalno, Stefan je pauzirao još od kraja prošle sezone“, naveo je Radonjić, istakavši da Maiku Cirbesu još uvek nije istakeo ugovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari