Radonjić: Holinsa očekuju pregledi, ne pamtim bolju atmosferu 1Foto: STARSPORT (arhiva)

Uspeli su košarkaši Crvene zvezde da nadvise svoje fizičke sposobnosti i mentalnom snagom očigledan umor i da posle trijumfa nad Makabijem u 29. kolu uđu u zonu plej-ofa Evrolige (84:77). Način na koji su vezali četvrti evroligaški trijumf oduševio je i trenera Dejana Radonjića.

Morao je crnogorski stručnjak da se prilikom izlaganja prvo osvrne na povredu Ostina Holinsa.

Odlični Amerikanac požalio se na bol u desnom kolenu u trećoj deonici i više se nije vraćao u igru.

„Ide na preglede da se utvrdi stepen povrede. Nemoguće je sada reći nešto bez specijalističkih pregleda, neozbiljno bi bilo da sada govorimo o tome“, naveo je trener Radonjić.

„Nadam se da će momci proći bez nekih problema, imali smo stvarno mnogo opterećenja u ovom periodu, zbog čega je postojao i određeni rizik. Uspeli smo da pronađemo večeras dobra rešenja bez mnogo buke. Spremamo se, radimo i spremamo se da igramo dobro. Od 17. februara do danas imali smo devet utakmica. Kao što smo od početka bili bez velike pompe, tako nastavljamo i dalje. Ovi momci su ostavili srce na parketu i jako sam ponosan. Hvala navijačima na podršci, ne mogu da se setim kada je bila bolja“, ponosan je na sovje izabranike šef struke crveno-belih.

Zahvalio se Radonjić i Novaku Đokoviću na podršci iz prvih redova, podsetio i na to koliko je težak period iza tima, a onda je govorio malo i o utakmici…

”Čestitam svojim igračima na ovoj pobedi, na kraju smo imali energije za svih 40 minuta. Prva četvrtina bila je dobra u oba smera. Energija i fokus bili su nam na nivou, a onda je sve bilo naopako u drugom kvartalu. Bili smo mekani, bez koncentracije i energije, zato je bilo važno da treću četvrtinu počnemo dobro. Tokom drugog poluvremena bilo je dosta dobrih i loših stvari. Na kraju je najvažnije da smo pobedili. Hvala navijačima na vrhunskoj podršci“, zaključio je trener Crvene zvezde.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari