Radonjić: Već na poluvremenu se znao pobednik

Ostavite komentar


  1. Pre pet dana objavili ste moj komentar ali ga i ubrzo skinuli u kojem sam sa kao navijač sa skromnim košarkaškim znanjem skrenuo pažnju na najgoru selekciju igrača Crvene zvezde i najlošije igre i u Evropi i u Aba ligi u poslednjoj deceniji a da sam pri tom birao reči da apsolutno nikoga ne uvredim. Ne pomaže ovoj Zvezdi nii slavni Fil Džekson legendarni trener i menadžer Čikago Bulsa. Ne pije vode da ne pravim neka neukusna poređenja sa pitom i načinom spravljanja i mešanja. Dovedeni su istrošeni stranci s viškom kilograma, bez motiva i izgrađenom svešću gde su došli i za koga igraju koji otaljavaju posao i utakmice bez obzira na značaj koriste za šuterske treninge i poboljšanje davno upropašćene statistike.sVEJEDNO IM JE POGODILI OBRUČ, TABLU, KONSTRUKCIJU KOŠA ILI PROMAŠILI SVE. tAKVI KAKVI SU UPROPASTILI SU MNOGE MLAĐE IGRAČE KOJI SU MOGLI DA BUDU NOSIOCI zVEZDINE IGRE A PAR DO NAJVIŠE TRI STRANCA DA ZAKRPE RUPE. uGLEDAJ SE zVEZDO NA mEGU. nEKO JE KRIV, A ZNA SE KO, ALI OD SVALJIVANJA KRIVICE NEMA VAJDE. tREBA POČETI OD NULE KAO U VREME KAD JE čOVIĆ PREUZEO EKIPU AKO ISTI IMA ŽELJU, MOTIV I INTERES KAO NEKAD.oVO NE VALJA, VIDI SE IZ kRALJEVA.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.