Rafael Nadal o Đokovićevoj 24. grend slem tituli: Novak bi bio frustriran da nije ostvario taj rekord (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Frustracije su samo vaše, obično ljudi kude druge baš za svoje nedostatke u karakternim osobinama.

  2. I eto sad Novak nije više isfrustriran, a ti jesi i to poprilično kad moraš da kukas u novinama.

  3. Djokovic, mukica, samo zeli da ga svet voli. Sta ce… umesto sto za njim izgara 6 999 999 (osim mene) Srba, on juri za ljubavlju Amerikanaca i Evropljana. To mu je jedina slabost.

  4. Tenis je otišao u vraga. Teniser koji je bliži 40.oj godini nego 30. najbolji. Kad je bila jaka konkurencija, u tim godinama su uveliko igrali turnire veterana.

  5. A ti?Da li si ti vec frustriran?Sampion je sampion i bilo bi lepo to priznati.Tu se razlikuju veliki od malih.Postao si samo stepenica njegovih rekorda i tako ces ostati upamcen.

  6. Pitam se kolika je frustracija osobe sa silnim, teškim povredama i operacijama posle povreda, a on i dalje smatra da treba da igra? Prvo neka preispita svoje postupke. Veoma razocaravajuca izjava vrhunskog sportiste.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 15. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Živko Gocić, vaterpolista

Danas volim zato što je objektivan i zato što u njemu pronalazim sve informacije koje su mi potrebne na dnevnom nivou.