Raj za američke gastarbajtere

Nikad veći i "brži" broj dolazaka stranih igrača u ABA ligu

Ostavite komentar


    1. Slažem se, izgleda da je navijačima Zvezde samo bitno da na dresu piše da je u pitanju klub koji se zove C.Zvezda. Toliko o njihovoj inteligenciji.

      1. Obojici preporučujem da gledaju Partizan, tim sastavljen od domacih igraca i da uživaju. Inače,pošto autor teksta zna samo odakle su došli Zvezdini stranci, ja bih da ga obavestim o Partizanovim pojacanjima(sve domaći igrači): Volden-MVP Izraelskog prvenstva;Parahuski-došao iz Litvanije,dugogodišnji evroligaški igrač;Peiniers-iz Darušafake,bogatog turskog kluba;Tomas i Mozli-iz Italije;Trinkijeri-renomirani evroligaški trener.Svi došli za dzaba da igraju iz ljubavi,za razliku od Zvezdinih preskupih stranaca.

  1. Ma sve je to zanimljivo i lepo, basket i ABA liga al kad se zagrebe ispod površine uvek izbiju neki čovići, mijailovići itd. Dok god braća Pavićević il bilo koja druga braća tek tako negde nađu 1,2 mill€ i dok god Zvezda eto ima para a Partizan i ne baš(u zadnjih 7 godina) a za FMP se ne zna jel klub il zvezdina igračka filijala… dok god se to bude dešavalo kao i sve druge krimi radnje koje su ovde svima postale normalne, neće se nijedan bolji domaći igrač vratiti iz inostranstva jer niko nije lud da se iz profesionalizma vrati u neku mafijašku ekipu.

    1. Lug, samo slusam lazno moralisanje! Zaista ste smesni.Sta vi hocete? Zvezda skroz na skroz posluje transparentno, izlazi cak sa ciframa, za razliku od drugih.Sto se Fmp tice, normalno da je klub, i to koji je uvek stvarao vrhunske igrace i imao vrhunsku skolu.I sada je tako.To sto razvija igrace u ovom slucaju za CZ, nema veze s vezom.To je cak za njih dobro.Oni mogu razvijati igrace i za Detroit, Toronto, Efes…Svaki Nba klub ima razvojni tim.To sto he taj razvojni tim u istu ligu, on je igrama to zasluzio, ne mozete ga gurnuti na silu medju drugoligase.Sta je vama ljudi?

      1. Od svih srpskih medija, malo ih je ostalo a da nisu režimski. Zbog toga već duže vreme čitam Danas. Ipak, zbog ovakvih anti-zvezdinih tekstova kojima Danas obiluje prestaću da čitam i njega. Mislim da nema potrebe dalje da obrazlažem jer ko iole čita sportsku rubriku vašeg lista, sve je jasno. Razmislite malo šta radite. Pozdrav.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.