Remi bez golova Danske i Republike Irske 1Foto: EPA-EFE/ LARS MOELLER

Fudbaleri Danske i Republike Irske odigrali su bez golova u prvom meču baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo, pa će odluka o tome ko će od ove dve selekcije proći na Mundijal pasti za tri dana u Dablinu.

Danska je bila bolji rival, pogotovo u prvom delu kada je imala po dva udarca u okvir gola i van njega, naspram samo jednog gostiju, ali ipak nije uspela da postigne pogodak koji bi je značajnije približio zacrtanom cilju uoči ovog susreta.

Irci su još jednom pokazali koliko su čvrsta ekipa, pogotovo defanzivno, pa Danci i nisu imali pregršt izrazitih prilika.

Dominirao je golman gostiju Daren Rendolf, a i odbrana je bila na visini zadatka, te sličnu utakmicu možemo da očekujemo i za tri dana.

Pogotovo jer će Danska u slučaju gola biti u velikoj prednosti zbog čuvenog pravila gol u gostima, pa ne treba očekivati napadački fudbal čete Martina O Nila na Aviva stadionu u Dablinu.

Utakmicu je sudio najbolji srpski sudija Milorad Mažić sa svojim pomoćnicima i može se reći da je svoj posao uradio sasvim korektno.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari