Remi Srbije i Rumunije u Ligi nacija

Ostavite komentar


  1. Samo trener amater može utakmicu započeti sa TRI ista tipa igrača (SMS, Ljajić, Tadić), a bez BRZOG NAPADAČA.
    Iz tima koji započeo utakmicu, samo Maksimović, Lukić i Rukavina ispunajvaju fizičke i brzinske uslove za evropski prvoligaški fudbal !
    Ostali igrači su u pogledu fizičke spreme za evropsku drugu ligu, uključujući i spore „zvezde“ SMS, MItrović, Tadić,…

  2. Za razliku od gostovnanja u Litvaniji, gde su svi igrači osim što su igrali i vrlo vredno radili, trčali po terenu, zašta sam poverovao da je Krstajić sam sastavio ekipu. Jer ne verujem da ne zna kako to treba da uradi. No, ovaj novi izmenjeni sastav u Begradu bio mi je sumnjiv, što se ubrzo pokazalo da Krstajiću nije dozvoljano baš uvek da sam sastavlja tim, zbog čega je mafija smenila Muslina. Sastav po želji Mafije delovao je negatinno na najiskusnije, kao Kolarova i Tadića. Zbog čega je kapiten Korarov delovao nervozno, frustrirano. Doj je Tadić bio nonšlantan, pri čemu je jednom na otstojanju oko deset metara od stative, a pored korner linije, umesto da gađa u glavu Mitrovića, pokušao je što ni Mesi to nebi uradio, da skoro iz mrtvog ugla lobuje golmana gađajući gornji dalji ugao gola. A kada je isfrustrirani Kolarov, zbog slabe igre nekih igrača, skrivio penal isključio sam televizor ne očekujući povoljan rezulat protiv slabe rumunske ekipe. Neke Kolarave kolege su gledali kako protivnički igrači trče i dodavaju se loptom prema našem golu, kao da nisu znali da treba da ih spreče bržim trčanjem od njih! U takvoj situaciji uvek zgreše oni koji najviše rade na terenu, kakav je Veljković.

Ostavite komentar


Sport

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.