Rezervista Ronaldo veći magnet za medije od celog tima startera 1EPA-EFE/Abedin Taherkenareh

Za vreme intoniranja himne, uoči meča Portugala i Maroka, sva pažnja fotoreportera i kamermana bila je usmerena na ražalovanog kapitena selekcije sa Pirineja.

Mnogi nisu verovali da je moguće da prva zvezda portugalskog tima najveći deo utakmice sa Švajcarskom odgleda sa klupe sa rezervnim igračima, ali ga je selektor zdravog i pravog izostavio iz početnih 11.

Posle vrhunske partije i goleade Navigatora (6:1), jedan od najboljih svetskih fudbalera modernog doba, nije ostao na terenu da sa kolegama slavi plasman u četvrtfinale Svetskog prvenstva, a mediji iz njegove zemlje lansirali su priču sa dve verzije.

Sa je besan zbog novog statusa hteo da napusti reprezentaciju i da ga je Fernando Santoš zbog sebičluka i nadmenog odbijanja da trenira sa igračima manje minutaže želeo da ga odstrani iz ekipe.

Zato su svi sa zanimanjem čekali duel sa Marokom, da vide hoće li od početka na teren ili će ponovo šansu morati da čeka iz drugog plana.

Otuda enorman broj predstavnika „sedme sile“ oko klupe Portugalaca, tokom intoniranja himne, jer su hteli da zabeleže njegovo držanje, mimiku, nalin pevanja…

Bilo šta što bi moglo da potvrdi ili demantuje raskol na relaciji selektor – Kristijano Ronaldo, koji je zbog sukoba sa trenerom i upravom Mančester junajteda usred Mundijala raskinuo ugovor sa engleskim velikanom.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari